A munkaruha-bolt lfőoldali logója 988x122.jpg
Rólunk
Elérhetőség
nivotex_kosar.png
Nem kérdés, lesz-e munkavédelmi ellenőrzés, hanem mikor...HÍVJON MÉG MA!
Szállítási információk online rendelés esetén.

MPL futárszolgálat:
Az Magyar Posta Logisztika üzletága rövidítve MPL futárszolgálat, utánvéttel szállított csomagjának szállítási költségét a súly és az érték határozza meg.

Feladható maximális súly:
30kg/csomag.

Feladható maximális érték:
bruttó 100.000 Ft/ csomag.

A csomag átvétele:
az MPL futárszolgálat átvételi elismervényét csak akkor írja alá, ha a kézbesítő előtt ellenőrizte a csomagot, annak sértetlenségét, ellenkező esetben az átvétel után reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A kézbesítő előtt megvizsgált csomag sérült, akkor jegyzőkönyvet kell felvetetni a helyszínen, a csomagot ne vegye át! Minderről haladéktalanul mailben tájékoztassa a Nivotex Bt-t, az info@nivotex.hu email címen.

A megrendelt termék csomagolása és felbontása:
a Nivotex Bt. védőruházat, védőöltözet, munkavédelmi ruházat, jóláthatósági ruházat, termékeit főként dobozos, zsákos, zacskós kiszerelésben küldi meg a vásárlónak. A küldemény szakszerűtlen felbontásáért, ami a vásárolt termékre káros lehet pl. a csomagolás felbontása közben, a termék késsel történő megvágása - a Nivotex Bt. felelősséget, sem a termék visszafizetési garanciáját nem vállalja.

Fizetési lehetőségek.

Csomagolási költség:
a Nivotex Bt, ha erre külön megállapodás nincs, a termékei csomagolási költségét nem számolja fel, de a szállítási költség a vásárlót terheli, ami a számlában külön tételként tüntetünk fel.

Szállítási költség átvállalás:
külön megállapodás keretében, az MPL futárszolgálattal Magyarország területén szállított, nagy összegű, bruttó 50.000 Ft feletti, szerződéses megrendeléseknél a Nivotex Bt. átvállalhatja a szállítási költséget.

Egyedi megrendelés esetén:
külön megállapodás keretében a megrendelt termék Pro-forma számláját a megrendelő által meghatározott címre, e-mailben, faxon, vagy nyomtatott formában eljuttatatjuk. A vételár összegének a Nivotex Bt. OTP 1171600820168506 számú számlájára történő megérkezése utáni munkanapokon, ha erre más megállapodás nincs, elindítjuk az árut.
10.000 Ft. feletti megrendelés esetén, ha erről külön megállapodás nincs, 50% előleget kérünk. Az előleg a Nivotex Bt. OTP 1171600820168506 számláján történő megérkezése után gyártás alá vonjuk a megrendelés tárgyát képező árut. A fennmaradó 50% vételárhátralékot, a megrendelés készre jelentése után, a Nivotex Bt. OTP 1171600820168506 számú számlájára kérjük átutalni. A teljes vételár kiegyenlítése után, egyéb megállapodás hiányában az árut az MPL futárszolgálat közreműködésével a megrendelő által megadott címre postázzuk.

Vásárlási információk.

Vállalási határidő:
a Nivotex Bt. webáruházában rendelt áru, rövid szállítási határidejét és egyéb információkat minden esetben, a visszaigazoló e-mailben közöljük.

Egyedi megrendelés:
Nivotex Bt. egyedi megrendelést, minden esetben, írásban, e-milban, faxon, vagy nyomtatott formában fogad el. Rendelt áru, rövid szállítási határidejét minden esetben, a visszaigazoló e-mailben közöljük.

Termékminta:
külön megállapodás hiányában, Nivotex Bt. –nél megrendelt termékmintát, csak térítés ellenében, számlával van módunk szállítni.

Az áru kiszállítása:
külön megállapodás hiányában a Nivotex Bt. –nél megrendelt árut, valamint az egyedi gyártású termékeket, minden esetben szerződéses, partnerünk az MPL futárszolgálat szállítja kizárólag Magyarország területén az Ön által megadott és megerősített címre. A visszaigazolás időpontja, a kiszállítás időtartamával minden esetben nő. A szállítási határidő módosulhat mérethiány, vagy átmeneti készlethiány miatt, vagy előre nem kiszámítható körülmények miatt.

Szállítási díjak:
nettó 40.000.- Ft rendelés feletti vásárlás esetén, Magyarország területén az MPL futárszolgálattal szállított áru esetén a Nivotex Bt. nem számít fel szállítási költséget, ha erre külön megállapodás nem kötelezi. Ennek a kedvezménynek a feltétele, hogy a vevő, független, hogy jogi személy, vagy magánszemély, www.munkaruha-bolt.hu internetes, reklámot is tartalmazó hírlevelét, a vásárlástól legalább egy évig korlátozások nélkül fogadja, az ellen kifogást ne emeljen. Ezen időszak alatt, ha a hírlevél szolgáltatásunkat lemondja, nem fogadja, a kedvezményt egy összegben a Nivotex Bt. OTP 1171600820168506 számlájára 30 napon belül megtéríteni köteles. Internetes online vásárlás esetén, lattól az új vásárlónktól, aki legalább bruttó 20.000.- Ft feletti értékben rendel a Nivotex Bt-től, az első alkalommal átvállaljuk a megrendelt termék szállítási költségét. Céges megrendeléseknél, külön, írásos megállapodás esetében, kisebb tételnél is átvállalhatja a Nivotex Bt. a szállítási költséget.
Minden egyéb esetben a szállítási költséget a vevő fizeti, amit a számlában külön tételként feltüntetünk.
- termékeinkre a jogszabályokban előírt módon és feltételekkel minőségi garanciát vállalunk. az egyedi minősítésű (pl. szitanyomott, hímzett, egyedi előállítású) termékekre nem tudunk visszavásárlási garanciát vállalni.

Megrendelés leadása:
külön megállapodás hiányában a megrendelését, az webáruház kínálta online megrendelési formán kívül, minden esetben írásos formában fogadjuk el az info@nivotex.hu email címen, faxon a 06 1 403 1391 számon, vagy nyomtatott formában, levélben a 1163 Budapest Veres Péter út 68. számra elküldve. Az írásos formában megrendelt áruról minden esetben visszaigazolást kap, a visszaigazolást újból írásos formában meg kell erősítenie. Abban az esetben, ha a vásárló el kíván állni megrendelésétől, azt a 17/1999. kormányrendeletben foglaltak alapján teheti meg.

Szerzői jog védelme:
a www.munkaruha-bolt.hu webáruház honlapján szereplő információk, írott vagy képi anyaga szerzői jogvédelme alatt áll, a Nivotex Bt. elidegeníthetetlen, kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.

Kezelési, mosási, karbantartási utasítás:
a Nivotex Bt. az adott terméken, minden esetben, jól látható helyen elhelyezett kezelési utasításon jelzi az adott termékre vonatkozó mosási, karbantartási utasítást.

Adatvédelem:
Az adatvédelmi törvény (1995. évi CXIX. Tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy személyes adatait a Nivotex Bt. csak áruküldő tevékenységéhez szükséges ajánlati listák készítéséhez használja fel. 1992. LXIII.; 1990CXIX törvény.

Felelősség kérdése:
a www.munkaruha-bolt.hu online webáruház honlapján szereplő írott és képi információk tájékoztató jellegűek, azokért a Nivotex Bt. felelősséget nem vállal.
A Nivotex Bt.-hez írásos, vagy nyomtatott formában, elektronikus úton (pl. email-en) eljuttatott adatokért, a megrendelő a felelős. Telefonos megbeszélések esetén az esetleges félrehallásokért a Nivotex Bt. felesőséget nem vállal! Nivotex Bt. webáruházában történő vásárláskor a vevő tudomásul veszi és elismeri, vitás esetekben, a Békéltető Testület, valamint a Fővárosi Bíróság hatáskörét. Nivotex Bt. webáruházban történő vásárláskor, vevővel, vevő jogi képviselőjével, egyéb hatóságokkal, a használt nyelv a magyar. A vételár megfizetése, visszafizetése, kártérítés megfizetése, egyéb írásos megállapodás hiányában, minden esetben magyar Forintban történik. Egyedi gyártású termékek, vagy egyedi megrendelésre szállított termék esetén a vevő által tévesen megadott pl. szín, testméret, vagy bármely más adatért, információért a vevő a felelős, a Nivotex Bt. semmilyen felelősséget ezért nem vállal.

Szállítási határidő:
a Nivotex Bt. a szállítás, rendelés időtartamát a rendelkezésére álló eszközökkel igyekszik optimalizálni. Mérethiány, átmeneti készlethiány, szállítási fennakadások előfordulhatnak. Kifutó termék, vagy termékváltás miatt, kifogyó terméknél, a vásárló megrendelésének teljesítése érdekében, a Nivotex Bt. webáruház egyéb termékeit felajánlhatja vásárlás céljára a vevőnek. Várható szállítási határidőről, a pontos méretek és a rendelés szempontjából nélkülözhetetlen adatok, információk (pl. gyártási minta, testméret) a Nivotex Bt.-hez történő leadása után tudunk visszajelzést adni.

Pénz visszafizetési garancia áruátvétel után:
a rendeltetésszerű használatba nem vett terméket sértetlen, eredeti állapotban, hiánytalan csomagolásban, a számlával együtt kell visszaküldeni címünkre 8 napon belül Postai úton „Kísérőlevél belföldi csomaghoz” kísérőlevéllel a Nivotex Bt. címére 1163 Budapest Veres Péter út 68. számra. A Nivotex Bt. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik. Visszaszállítás, vagy szállíttatás költsége, továbbá az esetleges díjmentes házhoz szállítás költsége, vagy bármely más felmerült költséget utólag 30 napon belül köteles a vevő megtéríteni a Nivotex Bt-nek. A Nivotex Bt. utánvétes postai csomagokat technikai okok miatt nem tud fogadni. Kérjük, hogy az esetleges visszárut csak Postai úton „Kísérőlevél belföldi csomaghoz” kísérőlevéllel juttassa el a Nivotex Bt. címére 1163 Budapest Veres Péter út 68. számra. A csomag visszairányításáról kérjük tájékoztassa s Nivotex Bt.-t. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, a Nivotex Bt. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a megrendelő bankszámlájára, a bankszámla szám megadása a megrendelő dolga és felelőssége, ennek hiányában, technikai okok miatt nem áll módunkban a vételárat visszatéríteni.
A visszavásárlási garancia nem vonatkozik, az egyedileg gyártott, egyedivé tett, pl. szitanyomás, gépi hímzés stb., vagy külön megrendelésre beszerzett termékekre. A kézbesíthetetlenség elkerülése érdekében a megrendelő felelőssége olyan létező, címet és személyt megadni, ahol és aki, munkaidőben a csomagot át tudja venni, az átvételért felelős és jogosult.
További jó vásárlást kívánunk!
munkaruha munkaruházat mpl 150.jpg
Kockáztatni nem érdemes, hiteles minőség a 25 éves Nivotex Bt.-től.
Esős, havas, szeles, hideg napokra, kellemetlen munkakörülményekhez ajánljuk nélkülözhetetlen termékeinket: munkavédelmi viselet, munkavédelmi viselet, olajálló, olajálló-munkafeslő, olajálló, olajálló, saválló munkahelyi vislelet, saválló, téli bélelt, bélelt téli, vattakab át, vízálló, vízállókabá t. Ajánlatunk: A munkahelyi feladatok elvégzésének biztonsága elemi érdek! Kockázatmentessége a ruházaton is múlhat. Néhány termék és szolgáltatás: Gyártó, Varroda, Gyártás, Készítés, Méretre, Extra méret, Munka, Ruha, Vásárlás, Keresés, Üzemi ruházat, Ipari ruházat, Egyéni, Védőeszközök, Webáruház, Munkavédelem, Munkavédelmi, Felszerelés, Minőségi, Minőség, Választék, Kínálat. A Nivotex Ruházati BT. a Munkaruházat - bolt, webáruház üzemeltetője. Negyedszázados előállító és értékesítő szakmai tapasztalattal rendelkezik. A munkaruha, ruházati termékeire a nagyfokú megbízhatóság, takarékos ár, hosszú élettartam, kellemes viselet a jellemző. A munkaruha tesztelése valós munkakörülmények között történik. Védőöltözeteink kialakításának legjobb lehetősége folyamatos újítás. Értékelés és a teljes fejlesztés, a mindennapi felhasználói vélemény alapján, vagy egyedi igények szerint történik. Véleményét minden esetben figyelembe vesszük, a kihordási idő lejárta előtt, ajánljuk termékeinket: autóipar, mezőgazdaság, feldolgozóipar, szállodák, lakossági szolgáltatások, egészségügy, kereskedelem, promóciós szolgáltatások, szórakoztatóipar, járműipar, gépipar, közúti szállítók, asztalosok, kompresszorüzemeltetők, fafeldolgozó, kőfaragók, állattartók, gyógyszeripar, benzinkutak, közúti üzemanyag-szállítók, árnyékolástechnika, élelmiszer feldolgozó üzemek körében. Továbbá élelmiszerszállítók, hűtőház üzemeltetők, biztonsági szolgálatok, látványkivitelezők, fafeldolgozó üzem, asztalos üzem, asztalos, fölműves, látvány építészet, éttermek, konyhák, lakberendezés, húsipar, iskolák, kertészetek, bútorgyártás, látvány-kivitelezés, ipari hegesztők, árnyékolás technika, orvosi sterilezhető ruha, éttermek. Valamint a továbbiakban: üzemeltető, takarítók, sütőipar, szakácsok, szerelők, géplakatos, gépszerelő, lakatos, zárlakatos, karosszéria lakatos, hőkezelő, gépész, hajógépész, hajóács, ács, állványozó, tetőfedő, bádogos, ablaktisztító, karbantartó, portás, villanyszerelő, segédmunkás, szobrász, keramikus. Továbbá: állattartó, szarvasmarha tenyésztő, vájár, bányász, magasépítő, pilóta, rakodómunkás, vendéglátó, fűtő, pék, kohász, vasmunkás, halász, erdész, favágó, méhész, kertész, festő, mázoló, kazánkovács, pincemester, üveges, vadász, targoncás. Ezen kívül: alpinista munkaruha, lakáskarbantartó munkaruházat, hűtőgépszerelő, klímajavító munkaruha, traktoros, szőlész munkaruházat, borász munkaruha, kisállattartó munkaruházat, madarász munkaruha, juhász, kanász munkaruházat, állatgondozó munkaruha, állatorvos, asszisztens, nehézgépkezelő munkaruházat gyártás, munkaruházat gyártó, technikus munkaruházat, műszerész, munkaruházat gyártás, munkaruházat gyártó, elektroműszerész munkaruházat, lakatosmester, egyéni vállalkozó. Valamint, bőrdíszműves védőruha, takács védőruha, szövő, gyári munkás, ipari munkás védőruha, lovász munkaruházat, bojtár, kádár, nádfonó, munkaruházat gyártás, munkaruházat gyártó, vízvezeték szerelő, munkaruházat gyártás, munkaruházat gyártó, gázszerelő munkaruházat, lakberendezők védőruha, cukrász ipar, cukrász üzemi védőruha, légáteresztő, vízálló Továbbá: szennytaszító vegyszerálló ruha védőruha, lángálló, antisztatikus védőruha, ruházat viselőknek, munkaruházat gyártás, munkaruházat gyártó, valamint a varrodánk szolgáltatást igénybe vevők részére. Választékunkon kívül ruhaipari terveket készítünk és modellezünk minden fazonú munkavédelmi ruházati terméket, különböző alapanyagból pl. olajálló lángálló, szikraálló, antisztatikus, légáteresztő, lég át nem eresztő, vízlepergető saválló lúgálló, antibakteriális, vágásálló, sterilezhető szennytaszító magas kopásállóságu, olvadt fémcsepp lepergető, hőálló jóláthatósági ruházat alapanyagból. A Munkaruházat - bolt, webáruház raktár, választék mellett személyi védőfelszerelés és eszközök teljes skáláját forgalmazza munkájához - légzésvédelem, kézvédelem, szemvédelem, fejvédelem, lábvédelem, vágásvédelem, hallásvédelem, zuhanás elleni védelem stb. területén, a termelésben résztvevők számára, egyszerűsítve a ruházati csere. A védőruházat mellett, kényelmes viseletet nyújtanak még a trikóik, ingeik, polár pulóverek és a melegen tartó ruházataink. Mérettáblázatunk segítségével válassza ki a megfelelő színű, méretű, fazonú termékünket. Szolgáltatásaink közül: A Munkaruházat - bolt Bp XVI kerület, a magyar vállalkozók, vállalkozások beszállító partnere. Saját gépi hímző üzemet működtetünk. A termékeinkhez, vagy külön megrendelésre megtervezzük logóját, amit közvetlenül a saját, ill. bérmunkában előállított, termékre applikált logo formájában, rövid határidővel készítünk el. Logóját különböző filmnyomásos, gépi hímző technikákkal is megjeleníthetjük. A tervezéshez e-mailben, vagy más elektronikus formában is elfogadjuk a logókat. Saját modellező szakembert alkalmazunk. Formaruha, közintézményi ruha, kórházi ruha, orvosi ruhakészítés, egészségügyi ruházat kiváló saját, vagy hozott modelltervek, vagy mintadarabok alapján történik. A modellezés, védőöltözet kialakítás, fazon stílusjegy alapján, szériázás korrekt, költséghatékony árakon, saját szakemberek segítségével történik. Nyomon követhető a tervezéstől a modellezésen át, a gyártásba vételen keresztül minden részfolyamat. Nyitottak vagyunk az Ön modell-elképzeléseire. Munkaruházat - bolt, Bp XVI kerület -ben saját textil szabászatot üzemeltet. Modellezzük elképzelését, vagy hozott termékét. A szabás szabásmintája alapján optimális szabástervvel (pontos végelszámolással, visszaméréssel, hozott, vagy saját alapanyagból), igényes szabászatunkon szabjuk ki egyedi, ill. széria ruházati termékét. Nivotex Bt. Bp XVI kerület, saját gépi hímző üzemet működtet. A termékeinkhez, vagy külön megrendelésre megtervezzük logóját, amit közvetlenül a saját, ill. bérmunkában előállított, termékre applikált logo formájában, rövid határidővel készítünk el. Logóját különböző filmnyomásos, gépi hímző technikákkal is megjeleníthetjük. A tervezéshez e-mailben, vagy más elektronikus formában is elfogadjuk a logókat. Kerülje a javítás relatív magas költségeit, költségkímélőbb a ruha csere, válasszon a kínálatukból, kedvező áru termékeiből. A Munkaruházat - bolt, kiegyensúlyozott árpolitikát folytat! Termékeink, szolgáltatásaink ára nem a fellegekben jár, minden esetben a kereslet és az igény alakítja. Megnyerő, vonzó árainkkal, kedvezményeinkkel minden esetben meggyőzük leendő és régi vásárlóinkat. Hathatós segítségünkkel és sok éves szakmai tapasztalatunkkal a vásárlására szánt összegéből vásárlóink jelentős megtakarítást érhetnek el. Öltözék. Valamint: vízálló-olajálló, vízálló- vízálló-olajálló öltözék, bélelt, bélelt öltözék, bélelt, bélelt téli. Továbbá béleltkabát, bélelt-télikabát, autós télikabát, szállító téli viselet, anyagmozgató téli, téli formaruha, formaruha felső, formaruha munka felső, formaruha téli ruha, formaruha téli, munkás téli viselet, munkás, lángálló ruházat, lángálló, lángálló alsó, Nivotex Bt. Bp XVI kerület, kiváló minőségében. Biztonságot, meleget, eleganciát, formatartósságot nyújtó ruházat közös jellemzője a kiváló alapanyag, profi gyártástechnológia és szabványosság. A Munkaruházat - bolt, termékei gyakorlati jellemzője: kopásálló, jól mosható, vasalható, színtartó, szennytaszító, kényelmes viselet, igényes kivitel. Anyagösszetétel lehet 100% pamut, kevertszálas 35% pamut 65% poliészter, különböző vastagságban. Magas komfortérzetet biztosító, hosszú élettartamú, minimálisan pillingesedő sávolyszövet, közepesen vagy magas, lég és poráteresztő.
NE KÉSLEKEDJEN, HÍVJON MÉG MA!

munkaruházat hímzés 322x72.jpg
varrodai szolgáltatás 322x72.jpg
munkaruha bérszabás 322x72.jpg
Rólunk
Elérhetőség
321032Copyright © 2008-2009 Nivotex Munkaruha bolt.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.